dilluns, 17 de desembre del 2012


INFORMACIÓ

Tríptic: Després del nomenament vaig presentar en un ple ordinari el tríptic que vaig confeccionar on s’hi recull de forma resumida la figura del Síndic (qui és, funció i com actua), els casos quan pot i no pot intervenir, les actuacions d’ofici, el què han de saber els vilatans per tal de presentar una queixa (qui, com, on i quan) i un apartat amb les dades de l’horari, l’adreça postal i electrónica, telèfon i adreça del boc.

Bloc a Internet: Una altra de les primeres tasques va ser recuperar el blog creat per un anterior Síndic. Actualitzant-lo amb el logotip, els mateixos apartats que conté el tríptic descrit en l’apartat anterior i l’organigrama del Consistori.
També hi consta la Declaració Universal dels Drets Humans, la Declaració dels Drets dels Infants. Els enllaços permanents amb la web de l’Ajuntament, amb el Facebook (Ajuntament i Comunicació), amb el FòrumSD, Síndic de Greuges de Catalunya, amb el perfil del Facebook del FòrumSD, Youtube Canal FòrumSD i uns enllaços temporals amb notícies relacionades amb el món de la Sindicatura local.
I a partir d’ara també hi figurarà el resum de les Memòries de 2010 i de 2011.
Adreça electrónica:…………………………………… sindicescala.blogspot.com