dilluns, 17 de desembre del 2012


ACTIVITATS DEL DEFENSOR  DURANT L’ANY 2011
El defensor de la vila de l’Escala és membre del Fòrum SD, òrgan col.legiat i tècnic que agrupa totes les sindicatures de Catalunya amb la finalitat de donar suport als síndics i defensors associats i promoure contactes i intercanvis tècnics.

Recull de dades per a la confecció d’un programa realitzat per l’associació FòrumSD personalitzat amb les dades particulars i personals de cada una de les sindicatures de Catalunya. En el programa hi figura el logotip que vaig realitzar per tal de formar part, com a símbol, de la Sindicatura escalenca.

Recull d’Informes dels Síndics i Defensors de les comarques de Girona.
L’1 de febrer de 2011 vaig assistir a la presentació del recull d’informes dels Síndics i Defensors de les comarques gironines que va tenir lloc a Girona al Saló de Plens de l’Ajuntament. Hi vam assistir els Síndics de Girona, Figueres, Salt, Sant Feliu de Guixols, Palamós, l’Escala i Sant Jordi Desvalls de les comarques gironines, a més d’alcaldes, regidors, el president del Fòrum SD i Síndic de Sabadell, el sub-delegat del govern de l’Estat i el president de la Diputació.
El president del Fòrum SD, Sr. Josep Escartín, va fer una crida per tal que els consistoris promocionin la figura del Defensor lamentant que algunes poblacions gironines amb força població no tinguin Síndic o Defensor.
El recull d’informes era de l’any 2009 i feien referència a temes relacionats amb la circulació (19%), Serveis Socials (10%), Urbanisme i disciplina (9%), medi ambient (9%), via pública (7%), tributs (7%), habitatge (7%) i seguretat ciutadana (6%).

Assemblea anual de Síndics/ques, defensors/res locals i de la Junta Directiva del FòrumSD.
L’11 de febrer de 2011 vaig asistir a l’Assemblea anual dels associats al FòrumSD que va tenir lloc a Sta Coloma de Gramanet amb motiu de l’elecció de la nova Junta Directiva de l’associació.

Reunió de treball del FòrumSD amb la Diputació de Girona
El 20 de setembre de 2011, els membres del FòrumSD es van entrevistar amb l’Il.lm. Sr. Jaume Torramadé per col.laborar conjuntament i tenir suport entre les dues institucions.

Presentació de la Memòria de 2010 a càrrec del Defensor de Salt
El 26 de setembre de 2011 es va presentar davant del Ple de l’Ajuntament la Memòria de l’any 2010 del Defensor de la ciutadania de Salt.